Električni bicikli

Kada spojite preko 50 godina iskustva proizvodnje na najvišoj svjetskoj razini, suradnju s najznačajnijim proizvođačima automobila, motocikala i četverocikala, najbolje svjestke dizajnere zaslužne za razvoj nekih od automobila koji su obilježili početak 21. stoljeća iz paleta Land Rovera i BMW-a, s ekipom zanesenjaka koji su odlučili razviti najbolji svjetski električni bicikla, dobijemo KLEVER MOBILITY!

Red Dot Design Award, IF Industrial Design Award, Eurobike nagrada za bicikl godine… samo su neke od nagrada kojima su se okitili Klever Mobility bicikli, a svakako je najznačajniji naslov svjetkog prvaka osvojen na prvom svjetskom prvenstvu za e-bicikle u Dolomitima. Klever B-series pojavio se doslovno niotkuda  i poharao konkurenciju (http://ebike-mtb.com/en/race-report-e-bike-world-championship-2014/).

Najbolje komponente, dizajn koji je osvojio sve moguće nagrade, jedinstveni Biactron pogon razvijen na temelju 50 godina iskustva u proizvodnji najsofisticiranijih motora, kao i odlična postprodajna podrška jamče da je Klever Mobility odličan izbor za sve popularniji način prometa.

KLEVER MOBILITY ELEKTRIČNI BICIKLI

B series

S series

Q series