Xciting VS400

New Hot

Xciting VS400

8,299.00  (62,528.82 kn)

KYMCO Xciting VS 400 je najnoviji model skutera koji postavlja nove standarde u urbanom prijevozu. Ovaj maksi skuter nije samo simbol brzine, već donosi koncept Sport Touring dizajna na još sofisticiraniju razinu.

KYMCO Xciting VS 400 je više od skutera – on je vaš partner u svakodnevnom životu, pružajući vam neusporedivu udobnost i performanse.

N/A / .

Opis

JESTE LI SPREMNI?

Vozite gdje god želite, kad god želite

Xciting VS 400 je ovdje da zadovolji sva vaša očekivanja. Xciting VS 400 pruža pristup usmjeren prema vozaču za opuštenu vožnju i optimalnu udobnost. Bilo da se radi o poslovnim putovanjima ili slobodnom vremenu, Xciting VS 400 pruža savršenu ravnotežu za vaše potrebe.

MOTOR

Sportski motor za impresivna ubrzanja

0 ccm

Motor

0 kW

Max. Snaga

0 Nm

Max. Moment

Opremljen je snažnim motorom od 400 cc koji pruža snagu od 34 KS na 7250 okr/min i obrtnim moment od 37,5 Nm na 5750 okr/min, pružajući dinamično i uzbudljivo iskustvo vožnje. S ovim motorom, Xciting VS 400 pruža brzu akceleraciju i izvanrednu upravljivost, za sportsko ali i vrlo udobno iskustvo vožnje.

TEHNOLOGIJA

Vrhunski TCS sustav

Xciting VS 400 također je opremljen naprednim TCS sustavom (kontrola proklizavanja) koji pruža povećanu sigurnost i stabilnost regulirajući snagu koja se prenosi na stražnji kotač. To sprječava proklizavanje stražnjeg kotača na klizavim površinama, omogućujući vam da uvijek imate potpunu kontrolu nad skuterom.

SIGURNOST

Bosch ABS Sustav

Sigurnost ABS kočnice Bosch na Xciting VS 400 pružaju optimalnu sigurnost i pouzdanost, sprječavajući blokiranje kotača prilikom naglog kočenja ili na klizavoj cesti. S maksimalnom učinkovitošću kočenja, možete biti sigurni u optimalnu sigurnost tijekom svake vožnje.

OSVJETLJENJE

Maksimalna preglednost

Xciting VS 400 ima potpuno LED osvjetljenje za bolju vidljivost. Bilo da vozite noću po gradu ili se vozite cestom, Xciting VS 400 pruža vrhunsko osvjetljenje za još ugodnije iskustvo vožnje.

DIZAJN

Okreće sve glave

S jedinstvenim sportsko-turističkim dizajnom, ovaj model kombinira snagu i eleganciju. Svaka linija i detalj na ovom skuteru pažljivo su osmišljeni kako bi pružili ne samo funkcionalnost, već i vizualnu privlačnost. S Xciting VS 400 gdje god krenuli ostaviti ćete dojam i okretati glave. Uživajte u vožnji s stilom!

Podesivi vjetrobran s 5 razina

Vrlo jednostavno možete podesiti vjetrobran na Xcitingu VS400 u čak 5 razina. Prilagodine iskustvo vožnje prema vašim osobnim preferencijama, bilo da vozite po otvorenoj cesti ili se suočavate s jakim vjetrom.

Bosch sustav kočenja i TCS

Vaša sigurnost je zajamčena kombinacijom najnovije tehnologije protiv proklizavanja na više razina. Bosch ABS i TCS zajedno će surađivati kako bi Vam pružili maksimalnu stabilnost na cesti

Sportski izgled

Nije nikakva tajna da je Xciting VS400 napravljen da pljeni poglede svih prolaznika. Samim time njegov sportski pristup izrazito je naglašen bez pogreške.

Metalne nožice za suvozača

Sigurnost i udobnost zajamčeni su kako vozaču tako i suvozaču ugradnjom metalnih nožica s poboljšanom podlogom za noge.

Tehničke karakteristike

Model: Xciting VS 400
Dimenzije D/Š/V (mm): 2190x800x1345
Težina (kg) 195
Vrsta motora 4 taktni
Sistem hlađenja vodeno
Prijenos CVT (automatski)
Obujam (ccm) 400
Dozv. snaga (kw/rpm)
Max. snaga (kw/rpm) 25/7250
Max. okret (Nm/rpm) 37,5/5750
Veličina guma P:120/70-15 Z:150/70-14
Vrsta kočnica 2xDisk (ABS) / Disk
Spremnik (lit) 12,5