Krk Moto

O nama

logo_onama

Sad već prilično davne 1996. godine, igrom slučaja, doslovno iz hobija, počeli smo se baviti prodajom skutera. Nakon prvih pokušaja, iz kojih smo shvatili da ne možemo prodavati nešto u što ne vjerujemo,već smo mislili odustati od posla sa kojim smo tako zaneseni krenuli. Opet igrom slučaja, dolazimo do proizvođača koji je u Hrvatskoj, kao i u većini europskih zemalja bio nepoznanica, ali čija su vozila pratila glas kao ultrapouzdanih i doslovno nepokvarljivih među rijetkim poznavateljima, koji su Kymco toplo preporučili i istaknuli da će biti teško i dugotrajno, ali nadasve ostvarivo,približiti ovu tajvansku marku našim kupcima.

I tako, prve smo godine kupili 12 skutera, a prodali 9, što nam je ostavilo zalihu od 3 skutera i donijelo mnogo neprospavanih noći te zime, brinuvši o angažiranoj obiteljskoj ušteđevini. No, dogodilo se upravo ono što nam se događa konstantno svih ovih godina – usmena predaja zadovoljnih vlasnika Kymco vozila odradila je svoje, i mi smo ne samo prodali tu zabrinjavajuću zalihu od 3 skutera, već smo odmah u nastupajućoj sezoni utrostručili prodaju.

Kako se krug zadovoljnih vozača sve više širio, povećavala se i prodaja, ali i naše zadovoljstvo i ponos učinjenim. Korak po korak, možemo reći da smo Kymco približili hrvatskim kupcima, kojih smo skupili već preko 8.000, za što je najvećim dijelom zaslužna naša pomno birana distributersko-servisna mreža koja već broji preko 40 partnera, osiguravajući podršku kakvom se u Hrvatskoj malo tko može pohvaliti, a koja jamči podršku u svakom kutku naše zemlje. Naravno, ukoliko vas put odvede preko granice, nema problema, pošto se samo u Europi Kymco prodaje u gotovo 30 zemalja 🙂


Kroz našu priču s Kymcom, znamo samo za konstantan napredak u kvaliteti, dizajnu i pristupu poslu, tako da ne sumnjamo da je budućnost Kymcu osigurana. Na kraju krajeva, nije bez razloga čuveni avanturist Gerry Mayr ( www.gerry.as ) odabrao upravo Kymco za vozila koja će mu u mnogobrojnim putovanjima pomoći da nekoliko puta uđe u Guinnessovu knjigu rekorda, zahvaljujući najduljoj vožnji na četverociklu, kad je 2005 godine prevalio 13.519km jureći kroz 18 europskih metropola na – pogađate već – Kymco MXU 250 ATV vozilu! Ovaj podvig zasigurno puno govori o kvaliteti Kymco vozila, ali i o kvaliteti podrške koju Kymco jamči na globalnoj razini.

Pošto smatramo da se uvijek može i mora bolje, tako smo i mi spremni i otvoreni i dalje raditi na našoj prodajno servisnoj mreži, što nam je sada već uvelike olakšano jer se malo tko može podičiti sa referentnom listom poput naše, sa iskustvom u poslu poput našeg, ali i sa velikom paletom proizvoda kao što je ona koju nudi Kymco, kojeg najbolje opisuje slogan “BETTER THAN BEST!” (Bolji od najboljih)!

Ponosni na jubilej i prvih 25 godina nazočnosti na tržištu, sigurni smo da idemo pravim putem, jer Kymco danas, kao i prvoga dana, nudi daleko najviše za uloženi novac – vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama, što su kupci i prepoznali i svakim danom sve više cijene.