X-TOWN 300i ABS u prodaji

X-TOWN 300i ABS u prodaji

Nakon velikog uspjeha na europskom tržištu premium skutera s modelima Downtown, K-XCT i Xciting, Kymco ide dalje sa izazovima konkurenciji, ovaj puta u klasi 300 i to sa skuterom koji će dizajnom, opremom i odličnom cijenom zasigurno istaknuti kandidaturu za best-buy model u svojoj klasi.

Kymco sluša želje svojih korisnika i u ovaj model ugrađeno je više od 50 godina iskustva u proizvodnji vozila na najvišoj razini, a to se na ovom skuteru vidi u svakom detalju. X-Town predstavlja spoj svega što je Kymco izbacilo u orbitu najboljih svjetskih proizvođača – legendarna pouzdanost, visoko kvalitetne komponente, udoban ovjes i vrhunske performanse krase i ovaj model koji se osim spomenutim odlikama ističe i vrlo prihvatljivom cijenom.

X-Town odlikuje kompletno novi sportski izgled koji putnicima pruža dodatnu razinu udobnosti, a osim unaprijeđenom dizajnu, Kymco je dodao jedinstveni stražnji svjetlosni sklop, koji svijetli u obliku slova X. Da bi podigao razinu udobnosti, jedne od najvažnijih potreba vozača, Kymco je doradio sjedalo vozača, spremnik ispod sjedala dobio je dodatni prostor u koji se mogu smjestiti dvije integralne kacige. Snaga, udobnost i uživanje tri su najznačajnije odlike koje krase X-TOWN!

Više o modelu možete vidjeti ovdje