KYMCO noviteti na najvećem moto sajmu u Milanu 2011.!

Kymco je i ove godine, kao što je to već uobičajeno, imao jedan od najzapaženijih nastupa na najvećem svjetskom sajmu motocikala i prateće opreme.

Kliknite na više za kompletnu priču i galerije slika koje smo dokumentirali prilikom našeg posjeta ovom fantastičnom sajmu!

 Ove godine predstavljeni su sljedeći novi modeli:

Xciting 400 – Upravo kad je konkurencija pomislila da je uhvatila korak s Kymcom koji već godinama postavlja nove standarde u industriji skutera, Kymco opet ide korak dalje od ostalih. Novi Xciting 400 namijenjen je aktivnom i sportskom stilu života modernih europskih gradova. Kymcovi projektanti kreirali su skuter koji kombinira optimalne vozne karakteristike bez umanjivanja kmofora neophodnog za svakodnevnu uporabu. Srce projekta je novi 4-taktni pogonski stroj od 400cc s elektronskim ubrizgavanjem goriva, još jedan u obitelji G5 pogonskih strojeva. Snaga je velikih 26kW pri 7.000 o/min uz odlični okretni moment od 37Nm pri 6000 o/min. Sve ostale pogodnisti obitelji su i dalje tu – 15′ kotač sprijeda i 14′ straga, jedinstveni u klasi pravi motociklistički trokut vilice sprijeda, ABS kao opcija itd… Prema predviđanjima, model će biti dostupan u drugoj polovici 2012-e godine.

K-XCT 300 – ovaj cross-over model donosi sve performance i image obitelji Xciting u kompaktnom izdanju. Čak je i ime ‘skraćena’ verzija starijeg brata. Prilikom dizajniranja ovog modela, Kymcovi dizajneri kao cilj su postavili kompaktne dimenzije uz beskompromisne performanse i kvalitetu. Rezultat je impresivan, s kompaktnim okvirom (1450mm), koji zahvaljujući strukturi definiranoj kao ‘Dual Under Bone’ garantira kapacitet i čvrstoću još neviđenu u svojoj klasi. Pogonski stroj je poznat iz legendarnog modela DOWNTOWN 300i, a također ima opciju ugradnje najboljeg Bosch-ovog ABS sustava na tržištu. Predviđeno je da će K-XCT biti dosutpan na tržišu sredinom 2012-e godine.

K-Pipe 125, fun-bike od 125 cc koji je posvećen najmlađim motociklistima, svojom iznimnom jednostavnošću i lakoćom (samo 102kg težine), kompletno digitalnim instrumentima i štedljivim zračno hlađenim 4-taktnim pogonskim strojem zapremnine 125ccm, zasigurno će osvojiti mnoga srca u svojoj ciljanoj skupini. K-Pipe na tržište stiže u drugoj polovici 2012-e godine.

GDink 50-125-300 – Kymco se ovim modelom vraća svojim korijenima – prostranim i luksuznim skuterima u klasi 50ccm – beskompromisna kvaliteta, najbolje komponente i velika udobnost odlike su kako modela od 300cc, tako i ‘malog’ brata zapremnine 50cc. Obratite paznju na fotografiju na kojoj se odlicno vidi prostor između noge i upravljača, tako nešto je zaista samo u Kymco stilu.

MXU 465i – novi model radnog Kymco ATV vozila, s novom zapremninom od 465. Vanjski izgled je ostao neizmijenjen, ali novi pogonski stroj donosi više snage i bolji okretni moment.

MXU 550i – Ovaj model predstavlja prvi u nizu nove game MXU. Agresivnih dizajnerskih linija, podsjeća na moderna SUV vozila, a dolazi u dvije varijante – MXU 550i i MXU 550i/DX. Verziju DX karakterizira novo dvostruko sjedalo na dvije razine koje omogućuje maksimalni komfor za suputnika.

Komentari: