Novi Kymco modeli u prodaji s gratis kuferom!

Od početka lipnja Krk Moto d.o.o., uvoznik i distributer Kymco vozila za Republiku Hrvatsku, kroz mrežu ovlaštenih distributera započet će prodaju novih varijanti dokazanih atraktivnih modela koji su na našem tržištu već neko vrijeme popularni i traženi.Agility City, urbani skuter tanke i elegantne siluete već nekoliko godina uspješno se prodaje u 125cc i 4-taktnoj 50cc varijanti, a od sada će se moći kupiti i u varijanti pogonjenoj 2-taktnim strojem zapremnine 50cc. Spomenuti pogonski stroj spada medju najkvalitetnije i najpouzdanije na tržištu, o čemu dovoljno govori podataka da se isti stroj već godinama ugrađuje u sve Kymcove zrakom hlađene “pedesetice”, i na glasu je kao gotovo nemoguće pokvarljiv, što se vidi i iz tablica najprodavanijih marki, gdje je Kymco redovito među vodećima.

U klasi 200, Kymco od sada nudi retro model Like, koji je prošle godine osvojio srca svojim ugodnim i funkcionalnim retro dizajnom, a za ovu sezonu uz već standardnu izvedbu od 50cc sa spomenutim 2-taktnim pogonskim strojem, paleta je upotpunjena i zračno hlađenim pogonskim strojem s direktnim ubrizgavanjem goriva u klasi 200, snage 8,5kW. Kymco je već 15 godina zastupljen na našem tržištu, što ovog globalnog lidera u proizvodnji skutera, motocikala i ATV vozila čini proizvođačem s jednim od najiskusnijih zastupnika u Hrvatskoj, a to kupci iz godine u godinu sve više cijene, i Kymco je jedna od rijetkih marki koja se može pohvaliti da je u prošloj godini gotovo udvostručila tržišni udio. Za to su, osim odličnog dizajna, vrhunske reputacije proizvođača i podrške zastupnika, zaslužne i vrlo konkurentne cijene, jer Kymco u pravilu nudi odličan omjer kvalitete i uloženog novca, a to je slučaj i s novim modelima. Za gotovinsko plaćanje, Agility City 50 2T dodje 14.025 kn, a Like 200i 20.018,00kn, uz napomenu da Kymco i Krk Moto ove sezone svakom kupcu ovih modela daruju kufer lakiran u boji vozila, vrijednosti 500 kuna.

Novim modelima u ponudi, Kymco je i dalje proizvođač s najvećom paletom vozila, koja u skuterima uključuje sve kategorije, od ekonomske klase s popularnim Agility 50 modelom, koji se nudi od 8.593,00 kn, pa preko srednje klase u koju spadaju i skuteri koji upravu kreću u prodaju, sve do velikih luksuznih skutera koji nude beskompromisnu kvalitetu i uveli su Kymco u probranu i malobrojnu  grupu premium proizvođača.

Komentari: