Priča KYMCO vozača: Markov Venox 250!

Priča KYMCO vozača: Markov Venox 250!

Donosimo Vam prvu “Priču KYMCO vozača” na našem portalu!

Naš prvijenac je KYMCO motocikl Venox 250, čiji je ponosni vlasnik Marko; zaljubljenik u motore. Marko je sa svojim metalnim ljubimcem napravio preko 44.000 km, što je bilo prije čak dvije godine! Danas ima preko 62.000 km! (za referencu, dva Venoxa u Hrvatskoj imaju preko 100.000 km!)

Marko je također i vlasnik jednog ambicioznog portala www.motori.com.hr koji služi kao enciklopedija motora, oglasnik te mjesto gdje možete podosta naučiti o samim motorima i o njihovoj povijesti! Osim korisnog oglasnika mi smo našli i zanimljiv članak o našem Kymcu, koji možete naći ovdje.

Marko je htio svojim riječima ukratko opisati što je u tom periodu vremena i tim silnim kilometrima zamijenio na Venoxu: “Da Vam još velim o djelovima koji su mjenjani na Venoxu u tih četiri godine druženja: dva seta guma, dva lanca i lančanici, jedna kuplung sajla, dvije žarulje zadnjeg svijetla, lageri i pikse u zadnjoj vilici, lageri u trnu- prednja vilica, jedne kočione obloge za prednju i stražnju kočnicu, ulje u prednjoj vilici i semerinzi- jednom, zatezači lanca u cilindrima jednom i zračni filter. Ostalo je bilo: ulje, filter ulja i sviječice svakih 6000km, nikad kasnije. Štelanje ventila svakih 25000km i to je to!”

Zahvaljujemo Marku na javljanju i želimo mu sreću sa njegovim portalom!

A sve Vas, dragi čitatelji i ljubitelji Kymca, ohrabrujemo da nam pošaljete svoje priče na mail shulak@kymco.hr i izborite se za svoju priču na naslovnici te za prigodne sitnice i nagrade koje ćemo dijeliti na mjesečnoj ili tjednoj bazi (ovisno o broju pridošlih priča). Stoga poslikajte svog ljubimca, opišite nam svoje dojmove i doživljaje sa Vašim Kymcom i pošaljite nam!

Komentari: