Novi KYMCO modeli na EICMA sajmu 2009. godine!

KYMCO sudjeluje na EICMA sajmu u Milanu još od 1993. godine, kada je začeo svoju reputaciju kao kvalitetan proizvođač skutera i motocikala u Europi, prije 16 godina. KYMCO će najaviti svoje nove modele za 2010. godinu u 67. po redu, EICMA sajmu. Kliknite na “read more” za ostatak članka sa svim pojedinostima o novim KYMCO modelima!

Za talijansko tržište je KYMCO investirao u People seriju (50/125/150), klasičan skuter izdan za lokalno tržište još u 1999. godini. Taj model je otvorio vrata KYMCU u Europi i bio je zapravo temelj širenja Kymca na druga tržišta. Kada pričamo o dizajnu, 2005. godine je KYMCO najavio novu People S seriju (50/125/200/300ccm). 163/270 cc AFI agregati sa modernim stilom su učinili People S seriju uspješnom na tržištu u Italiji. U 2009. godini, KYMCO najavljuje People GT 300i za lokalno talijansko tržište. Ovaj potpuno novi model sa naglašenim aerodinamičnim stilom te sa pojačanom šasijom, potpuno novim 300 cc agregatom, donosi staru verziju od 17.9 kw na novih, potpunih 22 kw! People GT koristi novu šasiju sa novim oblikom i novu suspenziju koja je dizajnirana za laku kontrolu i veću udobnost. Zajedno sa moćnim 300 ccm agregatom, te činjenice pretvaraju GT 300i u savršeni proizvod.

Novi model: Downtown 300i ABS

U 2008. godini, kao dokaz produbljenom znanju o tehnologiji, Kymcov centar za razvoj najavljuje novi skuter, Downtown 125i/300i, u 66. EICMA showu. Od samog dizajna, do šasije te agregata, sve je u tonu visoke tehnologije iz Kymca. Iz tog razloga je sam model Downtown 125i/300i dobio iznimno dobre dojmove iz država poput Italije, Španjolske, Njemačke i Francuske, netom poslije samog lansiranja modela. Tada je postavljen i rekord u prodaji gdje je prodano preko 10,000+ jedinica samog modela.

Ove godine, KYMCO najavljuje Downtown 300i ABS verziju u 67. EICMA showu. U skoroj budućnosti će ABS sistem postati dio osnovne opreme velikih skutera te je stoga KYMCO prilagodio svojem modelu Boschov ABS sistem visoke kvalitete kako bi poboljšao sigurnost vožnje svojeg modela.

Novi model: Downtown 200i

Downtown 200i je još jedan model iz uspješne Downtown serije. Sa 205 ccm, vodeno hlađen sa 4 ventila, te sa direktnim ubrizgavanjem goriva, ovaj agregat izvanrednih performansi daje 15 kw snage! Velike brzine sa naglasom na stabilnost i udobnost ukratko opisuju Downtown 200i. Sa novim dizajnom same vanjštine i novim stilom vožnje, Downtown donosi nove užitke u vožnji i stvara jedno novo, sebi svojstveno, vozačko iskustvo!

Novi model: Like 200i

Retro skuteri zauzimaju nezanemariv dio europskog tržišta. Retro modeli su pokazali stabilnu prodaju zadnjih nekoliko godina. Kako bi izašli u susret potrebama i potražnji kupaca, KYMCO je najavio Like 50 i 125 ove godine, skutere sa modernim-retro stilom i kvalitetnim materijalima te je time utvrdio osnivanje “Retro segmenta” prodaje, uspješno. Zbog iznimno dobre prodaje koja je uslijedila izdavanju Like skutera, KYMCO se odlučio na izradu Like200i, koji će biti pušten u proizvodnju u zadnjam kvartalu ove godine. Trend poboljšanja proizvoda i zadovoljenja korisničkih potreba, sa još jačim agregatom sa ubrizgavanjem goriva rezultira Likeom 200i koji donosi sve ono što su ljudi tražili… i više.

Novi model: Agility City 50 2T i Agility RS 50 Naked 2T

Agility serija se prodavala izvrsno, sa preko 200 tisuća jedinica prodanih od kad je puštena na tržište u 2005. godini. “Agility” je postao ikonski proizvod koji je širio ime Kymca na europskom tržištu. Agility serija se sastoji od originalne Agility Classic serije (10”/12”), Agility City (16”), Agility RS serije (12”). Kako bi zadovoljili želje tržišta, te želje mnogih mladih vozača, Agility City je sada dobio dvotaktni agregat i napravljen je novi tip Agilitya RS – Naked 2T, koji prezentiraju novu generaciju Agility skutera. KYMCO je Agility RS 50 Nakedu prilagodio dizajn naked tipa upravljača sa dva okrugla sportska speedometra koji idu uz takav upravljač kako
bi mu udahnuo dašak mladosti.

Novi model: Many 50i

Pošto segment tržišta sa retro skuterima raste ubrzano, te pokazuje dobru podaju, KYMCO je u susret tome ponudio svoj novi, sladak, retro skuter Many 50i. Sa vitkim i elegantnim dizajnom te udobnim sjedalom kao osnovnim konceptima, KYMCO je postavio AFI četvrotaktni agregat od 50 cc, sa 3 ventila, koji se pokazao kao superiorno riješenje sa iznimno malom potrošnjom goriva, laganom težinom i čistom izradom.

Novi modeli: MXU500i/UXV500i/Maxxer450i/New MXU300

YMCO nastavlja sa inovacijama te lansira u proizvodnju cijeli niz AFI agregata u ATV liniji. U slijedećoj epohi, KYMCO razvija sve agregate za ATV i UXV linije. MXU500i i UXV500i će imati agregate sa ubrizgavanjem koji smanjuju potrošnju goriva i rade iznimno čisto. Maxxer 450i ima agregat od 443 cc sa vodenim hlađenjem te direktnim ubrzigavanjem koji omogućuju u potpunosti uživanje u off-road vožnji, dok je novi MXU 300 kreiran specijalno za europsko tržište gdje će implementirati djelomično dizajn auta u svoj poznati izgled kako bi doprinio cjelokupnom dojmu samog modela.

Komentari: