KYMCO I KAWASAKI opet surađuju!

KYMCO I KAWASAKI opet surađuju!

Nakon uspješne suradnje u proizvodnji ATV vozila, Kymco i Kawasaki ovaj puta započinju zajedničku proizvodnju višenamjenskih pogonskih strojeva, što je proslavljeno ceremonijom održanom 21. ožujka 2009. godine, prilikom koje je najavlljen potpuno novi višenamjenski pogonski stroj koji će se proizvoditi u jednoj od Kymcovih tvornici u Kini – Changzhou Kwang Hsing Precise Machine Co., Ltd.

Kymco je na kineskom tržištu prisutan već dugi niz godina, uspješno se nametnuvši kao pouzdan i kvalitetan proizvođač koji ne žtrvuje kvalitetu svojih proizvoda na račun cijene i profitabilnosti. Da bi tržištu osigurali kvalitetan proizvod, Kymco je ušao u kooperaciju s Kawasakijem, a na proslavi je Tamba-san, tadašnji predsjednik Kawasaky Consumer Producst & MAchinery Company istaknuo: „Uvjereni smo da će Kawasaki zahvaljujući suradnji s Kymcom biti u mogućnosti plasirati još više modela na tržište, a ovom prilikom istaknuo bih da se nadam da će prijateljstvo i partnersvo izmedju Kawasakija i Kymca trajati zauvijek.“

Kymcov cilj proizvodnje višenamjenskih pogonskih strojeva je da proširi ponudu, ali i da i dalje učvrsti globalnu suradnju s Kawasakijem u bližoj budućnosti, pošto i Kymco i Kawasaki imaju isti cilj – da učine svoje kupce još zadovoljnijim na globalnom tržištu.

Komentari: