SUPER 9 NA AKCIJI PO 9.995kn!

SUPER 9 NA AKCIJI PO 9.995kn!

Jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih Kymco skutera, SUPER 9 50, trenutno je snižen na vrlo povoljnih 9.995kn (redovna cijena je 12.495kn). Ovaj popularni skuter, koji je već nekoliko godina perjanica sportskog segmenta u Kymcovoj ponudi, pogonjen je pouzdanim zračno hlađenim agregatom posljednje generacije i može razviti snagu od zavidnih 3,8 kW, a upravo je pouzdanost pogonskih agregata ono što Kymco najviše izdvaja od konkurencije, osim naravno odlične podrške koju već 15 godina jamče uvoznici s Krka, kao jedna od tvrtki s najvećim iskustvom na našem tržištu.

Super 9 prošao je mnoge testove, pa čak i one najzahtjevnije, poput maraton testa u Motoklubu i Svijetu skutera (LINK1, LINK2, LINK3, LINK4, LINK5), a testni skuter kupio je nakon završetka testa prijatelj urednika, što je najbolji dokaz o kvaliteti i pouzdanosti.

Jamstvo na sve Kymco proizvode je dvije godine, a prodaja i servisna podrška zajamčena je, kako globalno u gotovo 100 zemalja, tako i u Hrvatskoj, gdje ima preko pedeset ovlaštenih partnera.

Komentari: