KYMCO SNIZIO CIJENE NAJPRESTIŽNIJIM MODELIMA

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača skutera, ATV vozila i motocikala, tajvanski Kymco, krenuo je u zimsku akciju i sa najprestižnijim modelima. Nakon modela od 50 i 200ccm, koji su na akciji već neko vrijeme, od sad su i perjanice ovog renomiranog proizvođača na značajnim sniženjima.

Novi model sa 16-colnim kotačima People S 250 ima novu, sniženu cijenu od 28.995,00 kn (redovna cijena je 31.995,00 kn). Osim masivnih 16-colnih kotača, ovaj model nudi i prednje svjetlo sa dvostrukim halogenim žaruljama, stražnje svjetlo i pokazivače smjera u LED tehnologiji, podesive amortizere, najveći prtljažnik u klasi – da nabrojimo samo neke od detalja koje kod nerijetko skuplje konkurencije nećete naći.

Vrhunac Kymcove ponude u skuterima, popularni Xciting nudi se na sniženju u obje varijante. Tako je 250ccm model snižen sa 33.995,00 kn na 29.995,00 kn, a model zapremnine 500ccm snižen je sa 40.995,00kn na 36.995,00kn. Veliki vjetrobran jamstvo je odlične zaštite od vjetra, udobno sjedalo sa naslonjačem u kombinaciji sa velikim međuosovinskim razmakom garantira ugodnu vožnju i na duljim relacijama, tako da će ovaj vrhunski skuter, koji već dvije godine plijeni pažnju na hrvatskim cestama, svakako konkurirati za jednu od najpovoljnijih kupnji na našem tržištu ove zime.

Jamstvo na sve Kymco modele je 2 godine, a desetogodišnje prisustvo na našem tržištu, kakvim se malo tko može pohvaliti, jamstvo je kvalitete vozila, ali i pristupa poslu uvoznika, što je rezultiralo mrežom od preko 50 ovlaštenih prodajno-servisnih mjesta, a Kymco čini markom sa najraširenijom podrškom na našem tržištu.

Komentari: