KYMCO osvojio nagradu ”Best Exporter of Year 2006 ” za najboljeg izvoznika na Tajvanu

Kao nagradu za tvrtke koju ostvarile vrhunske izvozne rezultate tijekom 2006. godine, tajvansko Ministarstvo ekonomskih poslova (Taiwan Ministry of Economic Affairs – MOEA) održaloje u 31. kolovoza 2007. u Taipeiu, u međunarodnom kongresnom centru, dodjelu međunarodne trgovačke nagrade za najboljeg izvoznika ”Best Exporter of Year 2006 ”.

Tijekom prošlih nekoliko godina Kymco je već osvajao mnoga brojna priznanja, uključujući i ovo, a ove godine KYMCO je pozvan da nagradu, koja je na tajvanu velika čast, primi opet, ovaj puta u suradnji sa talijanskim agentom, tvrtkom PADANA RICAMBI SPA.

Padana Ricambi SPA, talijanski uvoznik, ima ulogu najvećeg Kymco uvoznika u Europi. Tijekom nekoliko prošlih godina, Padana Ricambi prodavao na talijanskom tržištu prosječno oko 50.000 vozila godišnje, a najpopularniji su modeli Xciting 250/500, People S 50/200 i najprodavaniji skuter u Italiji ove godine Agility 50/125. Zahvaljujući ovom velikom dostignuću, KYMCO zauzima više od 10% talijanskog tržišta skutera, i postao je izbor broj 1 za talijanske ljubitelje skutera. Ova je nagrada također i priznanje za odlične rezultate koje KYMCO ostvaruje i na drugim Europskim tržištima, tako i na hrvatskom, gdje iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate.

Da bi nastavio istim putem na globalnom tržištu, KYMCO će i dalje pratiti načela svog slogana „BETTER THAN BEST“ (Bolji od najboljih) sa svojim partnerima na globalnom tržištu i nastavit će širiti svoju servisnu mrežu na svjetskim tržištima.

Komentari: