VELIKI POPUSTI DO 5.000,00 kn NA ODABRANE MODELE

Ljeto je samo po sebi dovoljan razlog da i najveće skeptike potakne na razmišljanje o olakšavanju prometnih muka kupovinom skutera ili motocikla.
Svoje tradicionalno konkurentne cijene, odlučili smo u ovim vrućim mjesecima spustiti i tako dodatno stimulirati kupce novim popustima na neke od najpopularnijih modela u ponudi.

Snizeni su skuteri ZX 50, Super 9 AC, Vitality 50, Agility 125, Bet&Win 125, Grand Dink 250, motocikl Venox 250 i ATV KXR 250, a popusti su zaista izdašni i iznose i do gotovo 5.000,00 kn.  Za točne cijene i trajanje akcije, potrebno je kliknuti na link za akcijski cjenik ili se obratiti najbližem KYMCO prodajnom mjestu, što zaista ne predstavlja preveliki problem, pošto je desetogodišnje prisustvo Kymca na tržištu, u kombinaciji sa imidžom vrlo pouzdane i pristupačne marke, rezultiralo izgradnjom dilerske mreže kakvom se malo tko može na našem tržištu podičiti, a koja broji preko 50 prodajno-servisnih centara diljem države. Jamstvo na KYMCO proizvode je 2 godine, a osigurano je i nekoliko kreditnih linija za kupce.

Komentari: