Skuteri

Kymco skuteri predstavljaju spoj kvalitete i stila, uz vrhunske performanse. Klik na odabrani model donosi Vam široku paletu informacija o samom modelu.
Od ekonomske klase, s najpovoljnijim skuterom na tržištu nekog od premium proizvođača, popularnim modelom Agility 50, čija je cijena ispod magične granice od 10.000 kn, pa do vrhunskih top modela koji predstavljaju sam vrh ponude skutera i postavljaju nova mjerila u svojim klasama, zajednička je crta vrhunska završna obrada, najkvalitetniji ugrađeni materijali i odličan omjer uloženog i dobivenog.
Da li ste znali da je Kymco tvornica s najviše dijelova proizvedenih u vlastitim pogonima – koristeći najbolje materijale i ne oviseći o OEM proizvođačima?

SKUTERI

QUAD / ATV

QUAD/ATV su kvalitetni i iskoristivi strojevi za rad i zabavu. QUAD/ATV vozila postoje već 25 godina, mada su kod nas tek posljednjih par godina u opticaju. Onaj tko je jednom probao da se provoza ovim tipom vozila, uvijek će želeti da se provoza ponovo, jer Quad u prijevodu znači zabava. Klik na odabrani model donosi Vam široku paletu informacija o samom modelu.
Gerry Mayr , njemački avanturist, ušao je Guinessovu knjigu rekorda ( http://www.gerry.as/weltrec/weltrec.html ) vozeći KYMCO MXU 250 ukupnih 13.519 km prošavši 18 europskih prijestolnica, prije toga je sa MXU 150 stigao i do najsjevernije točke Europe. Stoga, nije ni čudo što je Kymco omiljeni izbor profesionalaca diljem svijeta, pa su tako i u Hrvatskoj KYMCO ATV vozila tradicionalno najzastupljenija među iznajmljivačima na obali, ali i među entuzijastima koji posebno cijene postprodajnu podršku koju u Hrvatskoj na istom broj telefona vlasnici Kymco vozila dobivaju još od daleke 1996-e godine!

QUAD / ATV

Motocikli

KYMCO motocikli – najbolje cijene, vrhunske performanse. Klik na odabrani model donosi Vam široku paletu informacija o samom modelu.
Kymco motocikli među znalcima i zaljubljenicima uživaju kultni status, naročito legendarni modeli ZING i VENOX – dugo vremena najprodavaniji motocikli malih zapremnina na hrvatskom tržištu. Neuništivi, pouzdani, lijepi i ekonomični – Kymco motocikli su nezaobilazne atrakcije na svim bajkerskim skupovima.

KYMCO motocikli