Downtown 350i ABS

Downtown 350i ABS

SPORT, TOURING & COMFORT

Tri riječi razumljive na svakom jeziku svijeta najkraći su i najbolji opis nove krstarice.

Kymco je s modelom Downtown prije nekoliko godina unio pravu pomutnju na tržište skutera, postavivši standarde kvalitete i opreme, uz 50% snažniji pogonski stroj od konkurencije u  istom cjenovnom razredu. S prodajom od preko 100.000 vozila u preko 40 zemalja svijeta, Downtown je zasigurno jedan od najuspješnijih skutera na tržištu, i nošen njegovom popularnošću Kymco je dodatno unaprijedio ovaj fenomenalni skuter i nedavno predstavio drugu verziju svog bestsellera.

Dok još uvijek svi tehnološki i dizajnerski gledaju Kymcu u leđa, stiže unaprijeđena verzija ovog legendarnog modela – s novim pogonskim strojem, ali i novim  rješenjima!

Veći i snažniji, novi Downtown 350i je kao stvoren za bijeg na otvorenu cestu, ali pritom ne gubeći praktičnost izvornog modela Downtown 300i.

Unaprijeđen do najsitnijih detalja, Downtown se na tržištu ističe, osim nedvojbenim performansama i pogonskim strojem koji je i dalje enigma za konkurenciju, i sljedećim značajkama:

  • dodatni prostor oko središnje ploče za olakšano postavljanje GPS uređaja
  • ergonomski oblikovana podnica za udobniju vožnju na duljim relacijama
  • dva pretinca za rukavice sa USB utičnicom za punjenje elektroničkih uređaja
  • nisko postavljene rešetke donje obloge za bolje hlađenje
  • najveći kut nagiba na tržištu – 39′!
  • dvostruki svjetlosni sklopovi sprijeda i straga – sprijeda okrugla LED traka, kakva se viđa u premium automobilima (tamo uz nadoplatu, na Kymco skuterima u serijskoj opremi!)
  • Prednji kočioni sklop: BOSCH 9.1M ABS (vodeći na tržištu – najmanji i najlakši!), plutajući kaliperi s tri klipa, 260mm disk!
  • Stražnji kočioni sklop: 240 mm disk sa dva klipa, 38.1 mm kaliper za brže i preciznije kočenje (glavni cilindar 2x27mm!)
  • Ručice kočnice podesive u četiri položaja za veću udobnost i sigurnost
  • Ovjes – prednji 37mm velike teleskopske vilice za bolje upravljanje u zavojima i umanjenje vibracija, stražnji podesiv u 5 pozicija
.

Tehničke specifikacije

Tehnički podaci: DOWNTOWN 350i ABS
Dimenzije D/Š/V (mm): 2265x670x1330
Težina (kg) 189
Vrsta motora 4 taktni
Sistem hlađenja tekućinom
Prijenos CVT (automatski)
Obujam (ccm) 320,6
Dozv. snaga (kw/rpm) 22.1 / 7750
Max. snaga (kw/rpm)
Max. okret (Nm/rpm) 30.8 / 6000
Veličina guma P: 120/80-14 Z: 150/70-13
Vrsta kočnica disk/disk
Spremnik (lit) 12,5 lit

Slike detalja

Dodatne slike

Video